Onkosijoitusasunnon vuokrausajankohtainen?

Soita 020 456 7820
Laske välityspalkkio
Vuokralle.com vuokra-asunnot Pirkanmaa

Asunnon vuokravälitys

Vuokravälitys tapahtuu Vuokralle.com:lla aina hyvän vuokravälitystavan mukaisesti. Vuokravälitysprosessi alkaa täyttämällä asuntotietolomake tai ottamalla suoraan meihin yhteyttä. Voit laskea tarkan vuokravälityspalkkion alta löytyvällä laskurilla. Voit myös siirtyä täyttämään asuntotietolomakkeen painamalla tästä

Toimeksiantosopimuksen laatimisen jälkeen käymme ottamassa vuokrattavasta kohteesta järjestelmäkameratasoiset kuvat markkinointia varten. Markkinointikanavina käytämme Oikotietä, Vuokraovea, omia kotisivuja, Facebookia, Tori.fi:tä, oman toimiston näyteikkunoita sekä vuokrattavien toimitilojen kohdalla myös Kauppalehden toimitilat -sivua.

Välitämme kohteet kuin ne olisivat meidän omiamme. Esittelemme kohteet yksityisillä ja julkisilla näytöillä, joita järjestämme vuokralaisehdokkaille sopiviin aikoihin. Haastattelemme vuokralaisehdokkaille sopiviin aikoihin. Haastattelemme vuokralaisehdokkaita, tarkistamme aina vuokralaisen luottotiedot ja ehdotamme vuokranantajalle meidän mielestämme sopivimmat vaihtoehdot. Vuokranantaja tekee lopullisen päätöksen vuokralaisesta. Lopuksi luovutamme avaimet vuokralaiselle.

Luotamme siihen, että löydämme luotettavan vuokralaisen. Siispä etsimme uuden vuokralaisen veloituksetta voimassa olevissa vuokrasopimuksissa, jos vuokralainen vuokrasopimuksen vastaisesti irtisanoo sopimuksen ennen kuin vuosi on täynnä pois lukien tilanteet missä vuokralainen maksaa sakon irtisanomisesta.

Vuokravälityspalkkio sisältää arvonlisäveron ja on kokonaan verovähennyskelpoinen.

Vuokravälitys sisältää:

Tästä se lähtee!

1.Toimeksiantosopimus

Vuokravälitys alkaa. Tutustumme vuokrattavan asunnon asiakirjoihin ja teemme jo tässä kohtaa tarkan arvion vuokratasosta. Tämä tarkentuu sen jälkeen, kun olemme nähneet asunnon paikan päällä. Toimeksiantosopimus allekirjoitetaan kätevästi sähköisesti, mutta paperiversiokin onnistuu asiakkaan niin halutessaan.

Toimeksiantosopimus

2. Oikeasti hyvät kuvat

Otamme vuokrattavasta kohteesta varmasti vuokramarkkinoiden parhaat asuntokuvat. Käytössämme on järjestelmäkamerat ja ammattikäyttöön suunnitellut dronet. Otamme näiden lisäksi tilanteen salliessa myös esittelyvideon asunnosta.

Näin vuokralainen saa asunnosta heti oikeanlaisen mielikuvan. Säästymme myös turhilta asuntoesittelyiltä ja voimme keskittyä niihin, ketkä oikeasti ovat kiinnostuneita asunnosta ja ketkä tietävät hyvän markkinointimateriaalin ansiosta, että asunto voisi sopia heille.

3. Markkinointi

Laadimme huolellisesti vuokrattavan kohteen esittelytekstit ja julkaisemme kohteen Vuokraoveen, Oikotielle ja Facebookiin. Jotta markkinointi olisi mahdollisimman tehokasta, tarjoamme vuokralaisille mahdollisuuden vuokrata asunnon ilman perinteistä vakuusrahaa käyttämällä Vuokralle.com-takausta. Asunnon kysyntä kasvaa ja vuokranantajana olet turvassa! Jos jotain sattuu, me maksamme sen.

Vuokravakuuden takaus
Asuntonäytöt

4. Asuntonäytöt

Pidämme asiakkaan ajan tasalla onko kohteesta tullut kysymyksiä, kenelle ja milloin olemme menossa pitämään asuntonäytöt, sekä minkälaisia asunnon katsojat olivat. 

Asuntonäytöt

5. Vuokrasopimus

Laadimme vuokrasopimuksen huolellisesti mikä allekirjoitetaan sähköisesti. Luovutamme vuokraisille asunnon avaimet sovitusti. Vuokranantaja voi myös itse luovuttaa avaimet. Tässä kohtaa kannattaa myös ulkoistaa sijoitusasunto meidän hoidettavaksi hallinnointipalvelun avulla, jotta voit itse pistää aivot narikkaan vuokrasuhteen ja vuokrien seurannan suhteen! Lasku palvelusta lähtee vasta kun vuokrasopimus on allekirjoitettu.

Vuokrasopimus

Mitä seuraavaksi?

Lue alta muutama arvostelu meistä, jonka jälkeen sinun täytyy vain laskea tarkka vuokravälityspalkkion suuruus. Olemme sinuun yhteydessä toimeksiantosopimuksen merkeissä vielä saman työpäivän aikana!

Laske tarkka välityspalkkio
1
Kohde
2
Sijainti
3
Huoneet
4
Hallinnointi
5
Palkkio
6
Yhteystiedot
Onko vuokrattava kohde? *
0.00
1
Kohde
2
Sijainti
3
Huoneet
4
Hallinnointi
5
Palkkio
6
Yhteystiedot
Missä kohde sijaitsee? *
0.00
1
Kohde
2
Sijainti
3
Huoneet
4
Hallinnointi
5
Palkkio
6
Yhteystiedot
Onko kohde? *
Onko kohde? *
0.00
0.00
1
Kohde
2
Sijainti
3
Huoneet
4
Hallinnointi
5
Palkkio
6
Yhteystiedot
Oletko kiinnostunut Vuokralle.com-hallinnointipalvelusta? *
0.00
0.00

Hallinnointipalvelun tarkoitus on antaa mahdollisuus ulkoistaa sijoitusasunnon hoito alan ammattilaisille. Lue lisää tästä.

1
Kohde
2
Sijainti
3
Huoneet
4
Hallinnointi
5
Palkkio
6
Yhteystiedot
Välityspalkkion määrä sis. alv 24 % + mahdolliset asiakirjakulut
0.00
0.00
1
Kohde
2
Sijainti
3
Huoneet
4
Hallinnointi
5
Palkkio
6
Yhteystiedot
Täytä vielä yhteystiedot niin olemme teihin yhteydessä!
VASTAAMME 30 MINUUTISSA KELLO 9:00-16:00 VÄLISENÄ AIKANA ARKIPÄIVISIN TAI SAAT TOIMEKSIANNON -50%!
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero
Tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.
Lähetämme vain tiedotteita, emme ikinä lähetä roskapostia.