Huoletontasijoitusasunnonomistamista - vain 30 €/kk

Juho
Eetu
Vuokravälittäjä

Jätä yhteydenottopyyntö asunnon ulkoistamisesta!

Sijoitusasunnon ulkoistaminen

Sijoitusasunnon ulkoistaminen antaa mahdollisuuden jättää asunto alan ammattilaisten käsiin.

Vuokralle.com-hallinnointipalvelu helpottaa arkeasi asuntosijoittajana, jolloin aikaa säästyy muihin elämäsi tärkeisiin asioihin.

Kun asuntosi kuuluu hallinnointipalvelun piiriin, me maksamme vuokran sinulle aina kuun 5. päivä, joten sinun ei tarvitse huolehtia vuokrista ollenkaan. Palvelussa on pysyvä vuokratakuu.

Me toimimme yhteyshenkilönä vuokralaiselle, huolehdimme vuokrankorotuksista, seuraamme asunnon kuntoa ja korjaustarpeita, huolehdimme mahdolliset irtisanomistilanteet sekä häätötoimenpiteet. Laadimme myös vuosittain raportin Vuokralle.com:in käsittelemistä tuloista ja verovähennysoikeuksista.

Vuokralle.com ei kuitenkaan vastaa välillisistä kustannuksista. Esimerkiksi, jos asuntoon pitää osta uusi jääkaappi, Vuokralle.com ei vastaa uuden jääkaapin hankintakulusta, kuljetuskuluista tai vanhan jääkaapin kierrätyskuluista.

Vuokralle.com vastaanottaa kohteen vuokravakuuden, mikä talletetaan asiakasvaratilille. Tämän sopimuksen lisäksi voidaan käyttää myös Vuokralle.com- takauspalvelua omistajan ja vuokralaisen niin halutessa.

Palvelu on toistaiseksi voimassa oleva. Vuokralle.com hallinnointipalvelun voi lopettaa milloin vain yhden kuukauden irtisanomisajalla. Tällöin Vuokralle.com päivittää vuokrasopimukseen vuokranantajan tiedot.

Palvelu maksaa 30 € / kk /asunto sisältäen arvonlisäveron ja on kokonaan verovähennyskelpoinen. Palvelua voi käyttää vain asuinhuoneistoihin sekä  kiinteistöihin.

Lue lisää sijoitusasunnon verovähennysoikeuksista.

Sisältää:

Korkea vuokrausaste

Korkea vuokrausaste

Asuntosalkun maksimituoton saavuttamisessa ykkösprioriteetti ei ole maksimivuokra, vaikka sekin on oleellinen asia. Ykkösprioriteetti on korkea vuokrausaste.

Jos asunnossa on 750 € vuokra ja siihen tulee tyhjä kuukausi, täytyisi vuokran olla melkein 8,5% markkinavuokraa korkeampi, jotta se maksaisi 12 kk aikana yhden tyhjän kuukauden pois. Tämä on tietenkin todella vaikea toteuttaa ilman, että tulee toinenkin tyhjä kuukausi. Suurin asuntosalkun tuottoon vaikuttava yksittäinen tekijä on siis vuokrausaste, koska yksi tyhjä kuukausi vaikuttaa todella paljon ROE-lukuun eli sijoitetun pääoman tuottoon.

Pystymme ylläpitämään jopa 97 % vuokrausastetta isoissakin kokonaisuuksissa ja täysin markkinavuokraan!

Korkea vuokrausaste

Nopea uudelleenvuokraus

Pystymme reagoimaan asunnon uudelleen vuokraukseen päivän varoitusajalla siitä, kun vuokralainen irtisanoo asuntonsa.

Jos vuokralainen irtisanoo asuntonsa tammikuussa, niin AHVL:n yhden kuukauden irtisanomisajan vuoksi seuraavan vuokralaisen sisäänmuutto lähtökohtaisesti ajoittuu maaliskuun alkuun. Jos asunnon markkinointi venyy helmikuulle, myös seuraavan vuokralaisen sisäänmuutto siirtyy lähtökohtaisesti kuukaudella eteenpäin, jolloin on iso riski tyhjälle kuukaudelle. Poikkeuksiakin toki on.

Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti sitä, että meidän pitäisi löytää uusi vuokralainen asuntoon saman kuun aikana kun edellinen on irtisanonut asuntonsa. Haastavia tilanteita ovat ne, jolloin vuokralainen irtisanoo asunnon kuun viimeinen päivä.

Kun meillä on asunnosta valmiit markkinointimateriaalit, saamme asunnon heti uudelleenvuokraukseen! Nyky vuokramarkkinassa nopeus on valttia!

Nopea uudelleenvuokraus
Hallinnointipalkkiot

Hallinnointipalkkiot

Sijoitusasunnon ulkoistaminen ei ole helppo päätös, koska ei ole aivan varma mitä hallinnointipalkkiota vastaan saa.

Voisi sanoa, että 30€ kuukausimaksusta puolet saamme takaisin automaattisesti korkean vuokrausasteen ylläpitämisestä ja toisen puoliskon asiakas maksaa siitä, että ei tarvitse miettiä mitä asunnoille kuuluu.

Tähän lisäksi vielä se, että koska melkein kaikilla muilla toimijoilla välityspalkkio on 1,24 kertaa yhden kuukauden vuokra, meidän palveluita käyttämällä saat hallinnointipalvelun ns. "kaupan päälle" verrattuna muihin toimijoihin. Tämän mahdollistaa meidän kiinteä sekä kilpailukykyinen hinnasto!

Meillä hallinnoinnissa olevat asunnot ovat aina prioritetti yksi. Jos asunto ei ole meillä hallinnoinnissa ja tilaa meiltä pelkän vuokravälityksen, voi toimeksiannosta mennä jopa viikko ennen kuin asunto on netissä. (Tämäkin aika on on vuokravälitysalan nopeimpia).

Tämä syntyy vuokralaisen, vuokranantajan ja meidän välisestä informaatioketjusta. Vuokranantajan täytyy toimittaa meille paperit, toimeksantosopimus pitää tehdä, vuokralaiseen täytyy olla erikseen yhteydessä kuvauksesta, avaimet pitää noutaa ja niin edes päin. Ja koska vuokralaiset yleensä irtisanovat asuntonsa aina kuun jälkipuoliskolla, on aika erityisen arvokasta. Tämä lisää riskiä tyhjän kuukauden syntymiselle.

Tässä pätee sama asia kuin yllä. Me saamme asunnon heti markkinoille irtisanomisesta ja vuokrausaste pysyy maksimissa.

Hallinnointipalkkiot

Toimita meille laskelmat niin lupaamme pistää paremmaksi!

Jos asuntosalkkusi on jollakin muulla toimijalla jo hoidossa ja sinulla on luotettavat laskelmat tuloista ja menoista, niin lupaamme pistää paremmaksi! Jos emme pääse vähintään samaan tulokseen, niin teemme hyvityslaskuja välityspalkkioista samassa suhteessa!

Teemme vuosittain kattavan raportin asuntosalkun tilanteesta. Käydään yhdessä läpi mitä lukuja tarvitset!

Mietityttääkö vielä sijoitusasunnon ulkoistaminen? Kysy lisää!

Laskelmat

Siirry tästä laskemaan välityspalkkio!

Jätä yhteydenottopyyntö

Etsitkö asuntoosi vuokralaista tai kaipaatko sijoitusasunnon hallinnointiin helpotusta? Jätä yhteydenottopyyntö, niin me soitamme sinulle!

Laske tarkka välityspalkkio