Vuokraa asuntoilman rahavakuutta!Vain 25 €/kk

Jätä hakemus Vuokralle.com-takauksesta

Vuokravakuuden takaus

Vuokravakuuden takaus mahdollistaa vuokralaiselle asunnon vuokraamisen ilman perinteistä vuokravakuutta. Vuokravakuuden sijaan vuokralainen maksaa kuukausimaksua Vuokralle.com:lle ja Vuokralle.com takaa vakuuden vuokranantajalle.

Lue tästä tarkemmin mikä on vuokravakuus.

Vuokralainen ostaa Vuokralle.com:lta vakuudelle takauksen hintaan 25 €/kk + kertaluonteinen avausmaksu 49 €. Tämän lisäksi laskutetaan 0,99 € suuruinen tilinhoitomaksu. Kyseessä on siis palvelu, ei vakuutus.

Vakuuden suuruus on tyypillisesti kahden kuukauden vuokraa vastaava summa, joka kirjataan vuokrasopimukseen. Takauksen maksimisumma on kuitenkin 2500 euroa.

Mikäli vakuutta pitää realisoida vuokrasuhteen päättyessä, maksaa Vuokralle.com vahinkojen suuruuden vuokranantajalle, korkeintaan kuitenkin sovitun vuokravakuuden suuruisen summan. Tämän jälkeen Vuokralle.com perii summan vuokralaiselta takautumisoikeuden perusteella. Vuokralainen on siis vastuussa kaikista vuokrasopimuksen velvoitteista.

Tämän toistaiseksi voimassa olevan palvelun vuokralainen voi päättää maksamalla vuokravakuuden vuokranantajalle ja ilmoittaa siitä Vuokralle.com:lle. Palvelu tulee myös päättää vuokrasuhteen päättyessä ilmoittamalla siitä Vuokralle.com:lle.

Vuokravakuuden takaus vaatii sekä vuokralaisen, että vuokranantajan suostumuksen.

Lue tästä sopimusehdot.

Sisältää:

Vuokravakuuden takaus

Miten prosessi etenee?

Vuokravakuuden takaus

Jätä yhteydenottopyyntö

Etsitkö asuntoosi vuokralaista tai kaipaatko sijoitusasunnon hallinnointiin helpotusta? Jätä yhteydenottopyyntö, niin me soitamme sinulle!

Laske tarkka välityspalkkio