Koti Tampereella

Vuokravälitys Pirkanmaa

Tampere on asuinpaikkana todella haluttu ja asukasluku onkin ollut kasvussa jo pitkään. Se näkyy myös kehityksessä ja rakentamisessa niin Tampereella kuin lähikunnissa ja kaupungeissa! Tampereen lisäksi siis kaikki lähialueet (esimerkiksi Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Kangasala) ovat haluttuja ja kasvavia asuinalueita.

Sijaintina Tampere on hyvin keskeisellä paikalla ja moottoriteitä lähteekin moneen suuntaan. Lisäksi Tampereelta lähtee päivittäin useita junia ja busseja kauemmaksikin. Julkisen liikenteen verkosto Tampereen sisällä ja lähikuntiin sekä kaupunkeihin on todella kattava. Ympäryskunnista ei siis kestä kauaa Tampereen ydinkeskustaan ilman autoakaan.

Tampere on todella monipuolinen kaupunki. Sopii niin kaupungissa kuin luonnossa viihtyville. Kauniin kaupunkimaiseman lisäksi jopa keskustan lähettyvillä on rauhallista luontoa, esimerkiksi Pyynikin alueella. Katukuvassa näkyy Tampereen historia, mutta vanhan lisäksi näkyy paljon uutta. Viihtyisiä puistoja ja uimarantoja löytyy Pyhäjärven ja Näsijärven sekä muiden pienempien järvien rannoilta. Monipuolisuus antaa vaihtoehtoja myös monenlaiselle asumiselle niin keskustan lähellä kuin kauempanakin.  

Jos kattavia palveluita kaipaa kodin lähelle, on Tampere siinä loistava vaihtoehto. Läheltä löytyy loistavat shoppailumahdollisuudet, monipuolisesti urheilu- ja harrastusmahdollisuuksia, vapaa-ajalle ja lomailuun viihtyisiä paikkoja, paljon tapahtumia ympäri vuoden ja oikeastaan kaikki tarpeellinen. Tampereelta löytyy niin paikallisille kuin lomailijoillekin nähtävää ja koettavaa.

Opiskelukaupunkina Tampere on suosittu paikka, myös ulkomailta tulevien opiskelijoiden keskuudessa. Eikä ihme, onhan Tampereella paljon opiskelumahdollisuuksia niin toisen asteen opinnoissa kuin korkeakouluopinnoissakin. Tampereen ammattikorkeakoulu onkin yksi Suomen suosituimmista ammattikorkeakouluista.

Vuokralle.com Emilia

Oliko tämä blogi mielestäsi hyödyllinen?
KylläEi

Jaa tämä :