YHTEISTYÖ

Lempi Kodinhoito

Meidän kautta myös puhdas koti

Hoitava välittäjä antaa asiakkaille alennuskoodin, jonka syöttämällä asiakas saa kaikkiin Lempin palveluihin -10 % alennuksen. Lempi Kodinhoito hoitaa siivouksen kertaheitolla – heistä saat loistavan kumppanin suorittamaan asuntojesi siivoukset.

Etu ei ole yhdistettävissä muiden etujen kanssa.

Lempiltä saat säännölliset ja kertaluonteiset kotisiivoukset, muuttosiivoukset ja ikkunanpesut yli 20 vuoden kokemuksella ja 100 % tyytyväisyystakuulla.

Mikä on Lempi Kodinhoito?

Lempi Kodinhoito perustettiin vuonna 1998, alun perin nimellä Kodinavux. Vuonna 2014 Kodinavux yhdistyiStellaan, jolta pääomasijoitusyhtiö Saari Partners osti siivousliiketoiminnan vuonna 2021. Samalla toimitusjohtajaksi astui Leena Meri, joka on toiminut yrityksen johdossa myös Kodinavuxin ja Stellan aikana. Yrityskaupan myötä syntynyt yritys sai nimekseen Lempi Kodinhoito.

Lempi on olemassa, jotta arkesi on helpompaa ja aikaa jää sinulle tärkeille asioille.

Lempillä hieman yli 200 työntekijää ja yli 5000 siivouskäyntiä kuukaudessa. Lempin palvelut ovat saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Lahdessa ja Hämeenlinnassa ja niiden lähiseuduilla.

Lempi haluaa luoda kodinhoitoalan lempityöpaikan, joka panostaa työntekijöiden hyvinvointiin sekä laadukkaaseen siivoustyöhön ja asiakaspalveluun.

Lempi Kodinhoito Oy on Puhtausala ry:n ja Kiinteistötyönantajat ry:n jäsenyritys.