Vuokravälitys Helsinki

Täytä yhteydenottolomake tai ole suoraan meihin yhteydessä!

Ota yhteyttä

Me autamme sinua vuokravälitykseen ja sijoitusasunnon hallinnointiin liittyvissä asioissa.

Yhteyshenkilöt

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@vuokralle.com

Juho

Juho Hannuksela

Yrittäjä, vuokravälitys & markkinointi

Vuokravälitys Helsinki

Vuokravälityspalvelumme avulla varmistat, että saat asuntoosi varmasti luotettavan vuokralaisen. Luotamme tekemiseemme niin paljon, että lupaamme sinulle vuoden vuokratuoton ottaessasi meiltä vuokravälityksen. Jos vuokralainen ei maksa, niin me maksamme.

Solmimme lähtökohtaisesti aina pelkästään vuoden sopimuksia. Jos vuokralainen irtisanoo sopimuksen ennen kuin vuosi on täynnä, niin etsimme veloituksetta uuden vuokralaisen tapauksissa, missä vuokralainen ei joudu maksamaan vuokrasopimukselle kirjattua sopimussakkoa.

Miksi palkata vuokravälittäjä?

Vuokravälittäjän käyttäminen kannattaa monestakin syystä. Nykyään huonossa vuokramarkkinassa, kun tarjontaa on paljon ja kilpailu kovaa, voi itse vuokraaminen osoittautua todella hankalaksi. Vuokra täytyy arvioida kerralla oikein, koska asunnon ”ensi-ilta” on vain kerran. Markkinointimateriaalien pitää olla huippuluokkaa ja kohteen markkinointi pitää tapahtua kaikissa mahdollisissa kanavissa. Tämä ei välttämättä onnistu itse-vuokraajalta.

Välittäjä osaa nämä kaikki asiat erinomaisesti, koska välittäjä saattaa vuokrata jopa 200 asuntoa vuodessa. Kaikista tärkein on juridisesti hyvä vuokrasopimus. Vuokrasopimukseen tulisi kirjata kaikki pienetkin seikat oikein. Kaiken tämän lisäksi sinun ei tarvitse nähdä vaivaa, vaan voit keskittyä olennaiseen.

Vuokravälityspalvelut

Henkilöstöllämme on vahva kokemus asuntojen vuokraamisesta! Meidän avulla saat asuntosijoittamisesta huoletonta! 

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

  • Kohteen kuvaaminen
  • Kohteen markkinointi ja näytöt
  • Vuokrasopimuksen laatiminen ja avainten luovutus.

 

Lue vuokravälitykseen sisältyvistä asioista ja vuokravälitysprosessin etenemisestä lisää tästä

Entä kustannukset?

Aktiivisen otteemme ansiosta saamme tyhjät kuukaudet asunnossasi minimiin. Pelkästään jo se maksaa vuokravälityspalkkion takaisin verrattuna itse vuokraamiseen. Meillä on myös muihin toimijoihin nähden todella kilpailukykyinen hinnasto. Yksiön välitys Uusimaalla maksaa vain 650€, jonka jälkeen voit jättää asunnon meille hallinnointipalveluun, jotta sinun ei itse tarvitse miettiä tuleeko vuokrat maksettua tai onko vuokralaisella joku hätänä! 

Hyppää alla olevasta napista laskemaan tarkka vuokravälityspalkkio!